REZANA GRAĐA
Rezana građa, letve, daske po meri i želji kupca, po najpovoljnijim cenamau gradu.
PELET
Preduzeće ''ORLIJAK'' se bavi proizvodnjom i distribucijom peleta za ogrev na Vašu kućnu adresu.
STOLARIJA
Drvena stolarija koja se izrađuje u standardnim dimenzijama, kao i po merama i željama kupaca, su takođe deo širokog asortimana naše firme.
REZANA DRVA
Od nedavno u ponudi su paletiraa rezana drva za ogrev, 100% bukva.
NAJNOVIJE VESTI
NOVO U PONUDI!

Ogrevna drva na paleti.

100% BUKVA.

   
   
Pratite nas!  
 
   
 

O Nama

 
 

Dobrodošli na sajt ORLIJAK - vašeg pouzdanog partnera u svetu drvne industrije!

Naša priča

ORLIJAK je lider u proizvodnji rezane građe i različitih predmeta od drveta već više od trideset godina. Naša priča započela je sa strašću prema drvnoj industriji i ambicijom da postanemo ne samo lideri u proizvodnji, već i pouzdani partneri za sve Vaše potrebe u vezi sa drvetom.

Kvalitet bez kompromisa

Naša posvećenost kvalitetu je ono što nas izdvaja od konkurencije. Ulagali smo godine u razvoj i usavršavanje naših proizvodnih procesa kako bismo osigurali da svaki proizvod koji napusti našu radionicu ispunjava najviše standarde kvaliteta.

Naši proizvodi

U našem asortimanu proizvoda možete pronaći širok spektar proizvoda od drveta, uključujući rezanu građu različitih dimenzija, daske, letve, zatim stolariju, ali i pelet i cepana drva za ogrev, kao i mnogo toga drugog. Bez obzira da li gradite kuću, uređujete dvorište ili tražite kvalitetan proizvod za Vaš dom ili poslovni prostor, mi imamo rešenje za Vas.

Održivost

Svesni smo važnosti očuvanja našeg dragocenog prirodnog resursa - drveta. Zato smo posvećeni održivim praksama u našoj proizvodnji. Koristimo isključivo drvnu građu iz održivih izvora i težimo smanjenju uticaja na životnu sredinu.

Naš tim

Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u drvnoj industriji posvećen je pružanju najboljeg mogućeg usluga našim klijentima. Spremni smo da saslušamo Vaše potrebe i pružimo Vam personalizovana rešenja.

Kontaktirajte nas

Želimo da budemo Vaš prvi izbor kada je u pitanju drvna industrija. Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o tome kako Vam možemo pomoći da ostvarite svoje projekte i ideje.

ORLIJAK je Vaša sigurna adresa za kvalitetne proizvode od drveta i pouzdanog partnera u svim vašim drvoprerađivačkim potrebama.

Hvala vam što ste odabrali ORLIJAK!

Mi znamo sa drvetom!
 

 
         
   
   

Copyright © 2014. by ORLIJAK. Sva prava zadržana.